پاورپوینت آماده بررسی گیاه شناسی و اكولوژی گندم – بسیار جامع

مطالب دیگر:
📎تحقیق با موضوع مهندسی کامپیوتر📎تحقیق با موضوع RAMS📎ترجمه مقاله ریسک سازمانی در سازمانهای حسابرسی بزرگ📎تحقیق با موضوع زبان مدل سازی یكنواخت UML📎تحقیق با موضوع زبانهای برنامه نویسی📎تحقیق با موضوع ساختمان داده📎تحقیق با موضوع سیستم انبارداری📎تحقیق درمورد موسیقی کلاسیک📎تحقیق با موضوع سیستم انبار داری شرکت صنایع مهتاب خراسان📎مقاله مکتب اکسپرسیونیسم یا گزاره گرائی در ادبیات نمایشی📎تحقیق با موضوع زمینه های ظهور هوش مصنوعی و سیستمهای خبره📎تحقیق با موضوع سیستم های هیبریدی📎تحقیق با موضوع سیستم های خبره📎تحقیق با موضوع سیستمهای عامل PDA📎دانلود تحقیق درباره گبه فارس📎پاورپوینت آشنایی با قوانین دیوان عدالت اداری در 42 اسلاید📎پاورپوینت تشكیلات و مقامات قضایی📎طرح آگهی لایه باز چهلم مادر جدید📎تحقیق در مورد سرقت📎پاورپوینت درباره سرقت (جرم شناسی سرقت)📎مقاله در مورد پارچه قلمکار📎تحقیق با موضوع Wi-Fi📎تحقیق قلمزنی شناسنامه ماندگار هنر ایرانی📎تحقیق با موضوع شبکه های عصبی کامپیوتر📎تحقیق با موضوع ASP.Net چیست؟
پاورپوینت درسی, پاورپوینت آماده بررسی گیاه شناسی و اكولوژی گندم , بسیار جامع ,تحقیق درسی,پاورپوینت جهت ارائه|30008430|uex
یکی از برترین فایل های قابل دانلود با عنوان پاورپوینت آماده بررسی گیاه شناسی و اكولوژی گندم – بسیار جامعآماده دریافت می باشد .

ريشك



ريشك عبارت از زائده‌اي است خار مانند كه معمولا در انتهاي آزاد يكي از پوشينه‌ها كه در قسمت خارج دانه قرار دارد ممكن است برويد. احتمال دارد برخي از نژاد هاي گندم فاقد ريشك و يا داراي ريشك كوتاهي باشند. معمولاً گندم‌هاي ريشك‌دار گندم‌هاي بدون ريشك عملكرد بيشتري دارند. حتي كيفيت گندم‌هاي ريشك‌دار از بدون ريشك برتر است. ريشك را برگ تغيير شكل يافته مي‌دانند كه از برگ فقط رگبرگ اصلي آن باقيمانده است.



دانه گندم



دانه گندم در واقع ميوه گندم است. ميوه گندم را در اصطلاح گياه‌شناسي كاريوپس cariopsis يل گندمه نامند. دانه در ارقام مختلف گندم به طول 10 3 ميليمتر و به قطر 5 3 ميليمتر و به اشكال بيضي، بيضي كشيده و به رنگ‌هاي سفيد، زرد، قرمز، مشاهده مي‌شود. وزن هزار دانه گندم از 52 15 گرم تغيير مي‌كند.





گروه‌هاي گندم و واكنش به نور و حرارت



در موقعي كه رطوبت و مواد غذايي عوامل محدود كننده نيستند، رشد و نمو گندم الزاماً تابع درجه حرارت و طول روز مي‌باشد. به طور كلي، گندم‌ها را از لحاظ واكنشي كه به پديده فتوپريوديسم و ترموپريوديسم نشان مي‌دهند، مي‌توان به سه گروه تقسيم‌بندي نمود



1) گندم‌هاي پاييزه 2) گندم‌هاي بهاره 3) گندم‌ها حدواسط يا دوفصله



گندم‌هاي پاييزه و بهاره در مناطق معتدله، توليدات گندم‌هاي پاييزه بيش از گندم‌هاي بهاره مي‌باشد. ريشه‌هاي قوي گندم پاييزه در ابتداي بهار مي‌تواند از ذخائر موجود در خاك كه حاصل از برف و باران و زمستان مي‌باشد، به خوبي استفاده كند و در نتيجه به صورت مطلوبي رشد كرده و قبل از فرا رسيدن فصل گرم و خشك و ايجاد خطراتي نظير بادزدگي برسد. به دليل دوره رشد طولاني، گندم پاييزه، كودهاي شيميايي را به خوبي و بهتر از گندم‌هاي بهاره مورد استفاده قرار مي‌دهد. اختلاف گندم‌هاي پاييزه و بهاره در رابطه با نياز آنها نسبت به درجه حرارت است. گندم‌هاي پاييزه براي اينكه از مرحله رويشي وارد مرحله زايشي شوند، مي‌بايست چند هفته تحت تاثير درجات حرارت پايين قرار گيرند

(oc5 0) و مدت اين تاثير در گونه‌هاي مقاوم به سرما بيشتر است.







توليدات بسيار بالا در گندم در شرايطي به دست مي‌آيد كه درجات حرارت در ابتداي رويش پايين و در مرحله رشد متوسط و در مرحله رسيدن بالا باشد. گندم پاييزه براي رويش اوليه به oc140 100 روز درجه نيازمند است. (درجات حرارت بالاي صفر)، حداقل درجه حرارت براي جوانه زدني oc3 1 مي‌باشد. درجات حرارت بسيار زياد در موقع جوانه زدن موجب از بين رفتن دانه‌ها خواهند گرديد. در درجات حرارت بالا oc18 15 رويش بسيار سريع، گياهان شاداب و قوي مي‌باشند؛ در اين حالت چنانچه بارندگي به ميزان mm30 باشد، سبز شدن گندم در مدت 5 4 روز مي‌تواند صورت گيرد.